festival

Festivals en drugs gebruik
mathew-macquarrie-lzcKZlVPYaU-unsplash
Festivals en drugs gebruik

Voor veel mensen is muziek dan ook heel belangrijk. Hierdoor kunnen ze dingen meer waarderen en vinden ze het leuk om dingen te doen. Zo luisteren mensen naar muziek als ze aan het sporten zijn en als ze bijvoorbeeld aan het werk zijn. Het is ook handig als je dit leuk vind dat je weet dat muziek motiverend kan werken voor sommige mensen. Zelfs vinden mensen muziek zo leuk dat ze ook naar een festival gaan. Hier kan je dan naar de muziek luisteren en ook de artiest zien die het maakt. Veel mensen vinden dit dan veel leuker dan alleen te luisteren naar een artiest online. Op een festival krijg je vaak ook drugs aangeboden. Dit is vaak een probleem omdat drugs dan ook gevaarlijk voor je kunnen zijn. Op een festival wordt dan vaak XTC gebruikt. Dit is een soort van drugs waar je anders over gaat denken. Vaak vergeet je dan veel dingen en vind je het opeens heel leuk en gezellig. Veel mensen kunnen hierdoor dan ook beter feesten. Dit klinkt natuurlijk heel leuk, maar hier zitten toch nog wel gevaren aan. Dit komt doordat je het niet met alcohol mag nemen en je hier heel ziek van kunt worden. Daarnaast zijn er ook veel verkeerde pillen op de markt en is de kans groot dat je een verkeerde hebt.

Weekend festival

Ook heb je een festival waar je meerdere dagen heen kan gaan. Vaak is dit 2 of 3 dagen in het weekend. Zo heb je een festival zoals Pinkpop. Deze duurt dan ook vaak meerdere dagen en is het van belang dat je dit weet. Vaak kan je hier dan ook overnachten en kan je hier ook wat eten en drinken. Voor veel mensen is dit van belang omdat ze dit dan ook fijn vinden om meerdere dagen weg te zijn. Vaak hebben een weekend festival dan ook meerdere overnacht plekken en is er dan ook bijvoorbeeld een camping.

 

Verschillende muziekstromen

Ook heb je veel verschillende muziekstromen. Zo kan het zijn dat je een metal soort hebt, maar kan je ook kijken naar bijvoorbeeld pop. Dit sluit ook aan de festivals en kan je op deze manier dan kijken naar verschillende dingen. Zo heb je een festival waar ze alleen pop hebben, maar heb je dan ook andere zoals rock. Veel mensen vinden de verschillen leuk en gaan dan ook naar verschillende soorten festivals.

MEER TE WETEN KOMEN

Weekend

activiteiten